naze_ 2bebelihayattttt Özgür ozkul a gidiyorum. Benim dört yıl önce kızımın doktoruydu şuan ki gebeliğimde de yine ona gidiyorum. Muayene ücreti takipli gebeliklerde 2500. Ama tek seferlik gidince sanırım 3000 civarındaydı
Pinaranneoluyor Kız Diyarbakır da doktor arayisindayim bende bulursan iyi birini buraya yaz bende bileyim tayin geldk buraya yeni kimseyi tanımıyoruz da
2bebelihayattttt Pinaranneoluyor mesela ilk bebeğimi evindar elçi doğurtmuştu onun fişi 3000 bu bahsettiğim hocanın fişi 2400 bir denemek istiyorum
anonim211 Pinaranneoluyor memorial aydın ılgın öneririm asker-polis ve sağlık çalışanlarına indirim oluyor diye biliyorum
Pinaranneoluyor 2bebelihayattttt ooo 7.500 mu çok fazla yaaaa OYAK indirimi var mi acaba Genesis hastanesi nasıl
ozdendilek Kesinlikle Özgür özkul hocaya gitmenizi şiddetle tavsiye ediyorum bir kaç özel hastanede doktorlara muayeneye gidip tecrübe edindim özgür hocanın yaklaşımı , ilgisi , sohbeti herşeyiyle mükemmeldi ….
2bebelihayattttt daaaaaaaaaaaaaaa bende bu salı günü gitmeyi düşünüyorum bakalım tavrı falan hoşuma giderse devam ederim muayene ücreti ne kadar veriyorsunuz
2bebelihayattttt naze_ merhaba ben de özgür hocaya gittim çok memnun kaldım ama birax mesaj ve aramalara geç dönüyor sanki sizde internetteki numara üzerinden mi görüşüyorsunuz
2bebelihayattttt daaaaaaaaaaaaaaa çok iyiymiş ben aradım 2400 dediler bana da özgür beye randevu aldım onunda 2500 onda baya olumlu yorum var
2bebelihayattttt Pinaranneoluyor evet ya öyle dediler maalesef indirimi sormadım bilmiyorum ama ben genesise hiç gitmefim o da 3000 civarı galiba