mavimsiiii smg321 ay hadi inşallah hayırlısı ile belli olsun yazarım ben öyle hissediyorum ama yapay zeka cin Rus hep takvim kız diyor ama diğer makas bıçak tuz yüzük hepsi erkeği gösteriyor 🩷
mavimsiiii _Mother_ ters köşe yapacak o zaman banada kız diyor diğer bütün hurafeler kız diyor makas bıçak bide tuz erkek gösterdi ama inşallah öyledir 😍🫠❤️
_Mother_ mavimsiiii gönlünden geçen olsun inşallah benşm her bok erkekti planlı da oldu 2 kızım vardı oğlum olsun çok istedim ama kız olduğunu öğrendim bende
mavimsiiii _Mother_ seni çok çok iyi anlıyorum benimde iki kızım var sonuç olarak 10 tane doğurmayacağız bende senin gibi Buda erkek olsun gönlümdeki artık çocuk istemiyorum tabi hayırlıs ise olsun ☺️💙
smg321 mavimsiiii bende de durumlar çok karışık cumartesi öğrenicem ama senin nuba göre erkek görünüyor
mavimsiiii smg321 10 haftalık Burda benim iki kızım var ikisinin görüntüdünden çok farklı ama tabi emin değilim haftaya belli olacak
_Mother_ mavimsiiii gönlünden geçen olsun inşallah 🤲 öyle inan yaa bende Allah’ın hakkı 3 dür dedim nasip olmadı şükür sağlıklı o yeter
smg321 mavimsiiii Bende en son 12de gittim benimde nuba göre erkek duruyo cumartesi 16olucam hala öğrenemedim. Bi kızım var bide oğlan olsun konu kapansın istiyorum 🤣🤣🤣🤣🤣
mavimsiiii smg321 inşallah rabbim seninde gönlüne göre versin hayırlı eli yüzü düzgün sağlıklı sıhhatli bi evlat nasip eylesin inşallah 💙
mavimsiiii cicek63 kızımın eski ultrason fotosunu attım 3 yıl önceki dedim bu ne ola bilir yüzde yüz erkek diyor sonucu bilmesek inanacağız 😂😂
mavimsiiii mavimsiiii yazacağım kesin inşallah tabi belli olur oda kesin değil 11+3 olacak belli olur mu ki