kalbimdekiminik Kullanıp memnun kalan var mı ya da alacağını düşünen sizce almalı mıyım koku yapmıyor mu gerçekten
fikretbaciniz kalbimdekiminik yav bacım günlük çöpünü değiş yeter ne gerek var bi çöp kovasına o kadar para veröeye
allyslife kalbimdekiminik tamamen abartılmış bir ürün kuzenim büyük hevesle aldı, asla beklentisini karşılaşamadı. Ben de almadım, gün içinde balkonda biriktirir her gün atarız diye düşünüyorum.
kalbimdekiminik beautiful_ ama mesela canım bir bez de olsa hemen koku yapabiliyor her saat başı da atamazsın ki çöpü
kalbimdekiminik fikretbaciniz günlük atıyorum ama yine akşama kadar durması da kötü bi de iki çocuklu olacağım daha da kokmaz mı
beautiful_ kalbimdekiminik günlük atılıyor kuzum banyoda çöp kovasına koyarsın kapağı da kapalıysa tamamdır
fikretbaciniz kalbimdekiminik valla ben üç çocukluyum bacım hiç kokmuyor aldığım çöp poşetleri kokulu asla koku vermiyor dışarı günlük de değiştiriyorum
kalbimdekiminik allyslife aşkım ben tesettürlüyüm ya geceleri özellikle balkona çıkamam ki koku yapıyor muymuş
rian_smom kalbimdekiminik evet çöp poşetini yedekleyin ama , gündüz çöpe atarsınız da gece alt değiştirirken uyuduğumuz odada oluyor direk içine atıyorum 4 gün kalsa kokmuyo asla
allyslife kalbimdekiminik evet normal kovadan farksız ya😂 ben de tesettürlüyüm, gece poşetle banyoya koyarım, her sabah eşim de çöpe atar, sorun olmaz o kadar ya
lokismommy kalbimdekiminik kız alacaksan normal kova bile olur tamamen kapitalizm ürünü poşetini bile uyumlu almak zorundasın hiç gerek yok
beautiful_ kalbimdekiminik kuzum sabahtan akşama kadar çok değiştiremezsin zaten ondan kafana takma bide kokulu poşet al tamamdır
lokismommy kalbimdekiminik olmadı kokulu çöp poşeti alırsın ya a101de çilekli poşet var açıp açıp koklayasım geliypr onu limonlusu falan indirime de giriyor bazen onlar da olur bence ağız kısmı lastikli
zuzu_59 kalbimdekiminik onu kullananlar hiç memnun değil, sadece reklam amaçlı iyi diyorlarmış. Bence ayrıca normal bir çöp kocası al banyoya veya balkona koy, günlük olarak çöpü de atarsan hiç kokmaz. Ben öyle yapacağım
kalbimdekiminik zuzu_59 benim bir kızım daha var canım iki yaşında o da bezli normalde öyle yapıyorum zaten ama iki çocuklu da olcak ya belki çok koku yapar diye düşündüm