rdlbn kalimero39 benim bat 14 gecenayin 14 de oldum ve bu ay hâlâ olmadım ve bnde ria var ayın 13 den beri hep kahverengi leke geliyor bu gün o da kesildi hiç bişey yok ne yapicam bilmiyorum
minnosannesiii76 rdlbn Bende öyleyim aynısı 12 agustos son adet tarihim bu ayın 12 sinden beri sancım vs var kahverengi leke gelip gidiyodu erken gevelik yaptım hayalet çizgi çıktı kan verdim negatif muhtemelen sizinki de riadan kaynaklı bi düzensizlik
mimika rdlbn böyle çok test gördüm cogu negatifti ama pozitif olanda oldu. 2 gün sonra tekrarlayın o zaman kesinleşir varsa baya belirginleşir
rdlbn mimika arkadaşıma attım fotoyu bna görünmüyor dedi bnde bı buraya atım dedim iki arkadaşım var diyor 1 arkdasim yok diyor kafam karıştı
semanur0987 rdlbn bunlar da çok beli olmuyor ince çubuklar daha çok beli olur ben almıştım iyi değil di erken gebelik testi al o daha iyi
aynurella_85 rdlbn kafan karismasin vanim silik gorunuyor zamanla koyulascak umitli ol stress yapma dua et insallah guzel haberlerle
rdlbn aynurella_85 aynurella_85 sana teşekkür ederim bana sen hayal görüyorsun diyorlar var diyorum inanmıyorlar bana sende gördün ama
aynurella_85 rdlbn yok canim cizgi var sadece silik zamanla koyulasiyor ama bir kac gun sonra tekrar yap yada gun isiginda cek oda net gosterir
rdlbn minnosannesiii76 bilmiyorum am abnde sancı yok lekenkenme vardı oda geçti kana çok az oldu ve bitti şimdi hiç bişey yok adet olacak gibi değilim ki
aynurella_85 rdlbn test bir daha yap vanim sen bence cizgi bosa degil var eger leke gelip gitiyse yuzde yuz var gec dolenmistir
rdlbn aynurella_85 pazartesi kan vericrm.zaten de yerleşme kanaması gibi oluyor pembemsi kahverengi şeklinde çok az miktarda geliyor ve kesiliyor