@yagmurr14
Öncelikle çok geçmiş olsun belki yazacaklarım fikir verir size. 5+1 de keseyi gördüm. 6+2 de kalp atışını gördüm ama dinlemedim. Gelelim kanamaya; 12 eylülde bacaklarımdan aşağıya akan kanamayla acile gittik. Kese çevresinde kanama alanı yok, bebek ve kalp atışı var, bazen sebepsiz de olabiliyor, kist de yapmış olabilir dediler (3,5 cm kistim var). Progesteron fitil 21 yazıp eve yolladılar. Ama kanama devam ped kullanıyorum günlük 3-4 doluyor. Regl oluyorum sanki o kadar yoğun. 2 gün sonra lojmana geri döneceğiz, tekrar kontrol ettirelim dedik kanama da durmadı, lojmanla en yakın hastane arası 2 saat çünkü. Acil dr baktı, sen gebe olduğuna emin misin bebek yok minicik kese gibi birşey var, sabah gel kürtaj yapalım zehirler seni dedi. Şok olduk. Yaşım 37 ve 1 yıl çocuğumuz olmadı, tam tedaviye başlayalım derken öğrendik belki de son şansım bu. Neyse dinlemedik onu ve tam 5 hastahane gezdik. Pazar olduğu için nöbetçi kadın doğum Dr yok diye hiçbiri kabul etmedi. Kanama şelale üstüm başım kan. Yürüdükçe de artıyor. Üniversite hastanesi yatış yaptı hemen. 3 gün yattım. Kanama alanını görmüyor kimse. Nerden geldiği belli değil, soruyoruz neden diye tersliyorlar, bebekle ilgili yok dedik ya diyorlar, 1 tl den büyük parça gelmeye başladı koca koca. Progesteron 22 fitil ve iğne yapılıyor günlük. En son 3.gün taburcusun dediler. E kanama var hala ne olacak dedik, düşecekse düşecek artık yapabileceğimiz birşey yok dedi ve çıkış verdi. O kanamayla çıktık. 2 gün sonraya bir profa özel randevu aldım herşeyi anlattım. 6 gündür aktif kanamam var 2 paket ped bitirdim çok yoğun ve parçalı dedim.Önce ultrasona aldı. Herşeyi tek tek anlattı Allah razı olsun o adamdan insanlığı yeter bikere. Bebekte ve kesede hiçbirşey yok gayet iyi, kanama alanına da çok uzak. Eski sezaryen kesim içerden açılmış o yüzden kanama oluyormuş, ayakta durdukça da ondan artıyormuş. Böyle garip bir sevinç yaşadık bugün bebeğimizde birşey yok diye. Bu arada 6 gündür kanama devam.
Umarım çabuk atlatırsınız .