mystery94 mrcnz rica ederim canım ne demek gördüm testini canım daha pik olmamış zaten devamlı böyle yaparsın saat kaçta yaptın
mystery94 mrcnz saat 4 de yap kuzum ozaman iyi oluyo diyolar koyu görürsen 9 da tekrar yaparsın ben genelde 3 4 gibi yapmıştım
mrcnz mystery94 tamam canım ama ikinci çizgi çok silik değil biraz var. Diğer koyu olması gereken çizgi de çok aşırı koyu değil acaba saatten mi diye düşündüm sıvı içmemek gerekiyormuş 2 saat öncesi
aynurella_85 mrcnz eve canim birincisi dusuk oldu kansizlik sonra 6 ay icinde tutu doguma az kaldi kiz 37 haftaligim dua edin
mrcnz aynurella_85 rabbimmmm sağ salim kucağına almayı nasip etsin güzelim çok mutlu oldum ne güzel bir uygulamaymış burası ya sizin gibi güzel kalpli insanlarla hemhal olmak 🌸
mystery94 mrcnz ❤️❤️kızlar bu regl takip ettiğinz uygulamanın adı nedir aynurella_85 bende bitane varda aynısımı bakim
aynurella_85 mrcnz demi arkadas grup olmak duaci olip yardimlasmak cok guzel iyki burdayiz hep birlikteyiz sagol canim benim insallah guzel haberleri sizlerde alirsiniz dua edecegim canim benim
aynurella_85 mystery94 ben doktor diye bir yer var ordan yapiyorum memnunum yarin atarim hatirlatin bana ama telefonuma indirmedim google yoluyla yapiyorim