aynurella_85 mrcnz yok canim nerde gecen yil geldim sonra gelmedim geliyorum ailem yanina ama olmuyor annemle anlasamiyom o yuzden gelmuyorum ama gelirsem esimle tatile gelirim belki o ne zaman nasip🌺😍☺️
aynurella_85 mrcnz ay canim sitede biri dpo 8 de test yapmis resmen cizgi cikmis ya sendede cikabilir keske testin bir gelse☺️
mrcnz aynurella_85 bebeğim perşembe günü teslim diyor ya 🥹 daha çok erken gibi hissediyorum ben aayyy
musaeva mystery94 hayır ovulasyon testlerini paylaşıyordunuz sorayım dedim ne oldu diye. Hayırlısı olsun inşAllah
mystery94 aynurella_85 bitmedi kuzum ya hala geliyo heralde demir ilacı içiyorum diyemi bilmiyorum bitmedi bi türlü
mystery94 aynurella_85 şöyle ama 24 ünde hafif leke 25 inde hafif şeke 26 da tam söküldü ya şimdi normal diye düşünüyorum 26 yı sayarsam
aynurella_85 mystery94 ay bir bitseydi ya takibi birlikte yapicaz insallah hepimiz seninkini arkadasinkini bekliyorm insallah biter
aynurella_85 mrcnz owww super olsun canim ama bence dpo senin guzel canim ben sitede gordum dpo 8 bile cizgi cikmis erken degil bence
mrcnz aynurella_85 canım affedersin ama hala ıslaklık devam ediyor anlamadığım bir şekilde ilişki de olmadı bugünlerde