mystery94 aynurella_85 sağ olun canım kızlar teşekkür ederim sözleriniz için❤️❤️🙏🏻 evet folik asit kullanıyorum kuzum doktor verdi pcosada o iyi geliyo diyolar mrcnz
mrcnz aynurella_85 tamam canım bana verdiği takviyede hepsi var dedi hem yumurtlamaya da destekleyiciydi belki onun sayesinde yumurta gördüm bu ay
mystery94 mrcnz benimki bu Proceive f kuzum senin kullandığın hangisi thancc dediğini duymadım o nedir
aynurella_85 mrcnz tekrar al canim hic birakma ben hatta kan civitici vuruldum 8 aya kasar tutunmayi destekliyor bebegin cok faydali kanada baktir koyumu az civikmi
aynurella_85 mrcnz aynen canim al olsun saglik icin ve bebis icin onei bende cok seylere para harcadim simdi iyki diyorum ben sonra yatabilirim sohbetiniz cok guzel yarin yazarim size artik ❤️🤍😍🥰🌹🌺🌸❤️🔥🤗💋
aynurella_85 mrcnz teskur canisi sanada suan tatli ruyalar uyaninca gorusuruz insallah canisi❤️🌺🤍🌸🌹🤗geri yatiyim arada kalkiyoruz boyle son haftalar 🥰🤗🌹
aynurella_85 mrcnz sorma bendede ayni yumurtalama donemindede cok olmustu tutunma vs suan da hamilelikten oluyor 🌹🌺
aynurella_85 mrcnz kalk kuzum kahvalti yap soyle 🌹💋❤️🌸😘bide ev isi olmasa bulasik en zor o oluyor bende
mrcnz aynurella_85 dünyanın işi var valla yeni geldim eve hiçbişi yapmadım iş beni bekliyor bende yatıyorum 🤣😅