allyslife Byrm her doğum bir olmaz tabii ama burada vajinal doğum yapanları da sezaryen yapanları da okumuştum, yengem de 4600 vajinal doğum yaptı. Her doktor desteklemiyor, risk almak istemiyor. Doktorunla görüşmende fayda var mutlaka.
uykucukoalaanrs fikretbaciniz ohh maşallah 4200 hadi bı nebze denenir 4600 nasıl doğurmuş benim 3700 doğuma kadar 4 olmasindan korkuyorum sezeryan olur dedi doktor. Demek ki denenebilirmiş normal doğum
12345ddd Arkadaşım 4300 yaptı çok zor oldu ben tavsiye etmiyorum kendimce kiloluysa sezaryen daha iyi arkadaşımda çok pişman oldu sizi korkutmak istemem
fikretbaciniz uykucukoalaanrs valal kendisi de görürse yazar bildiğin hayta 4600 den de fazlaydı yanlışım toksa sağlıkla gelsin
fikretbaciniz Byrm evet çok serzenişte bulundu ama 4200 yapan arkadaşımın 2 tane küçük dikişi oldu ben 3600 yaptım popoma kadar yırtıldım bence çatı meselesi
Cisemmmm Benim bebiş de 3650 olmuş normalde şuan 38+6 haftadayim ama karın çevresi 40+1 olarak görünüyormus doktor bu şekilde giderse sezeryan da olabilirsin gidisata gore bakacagiz dedi . Bilmiyorum benimde kafam karıştı iyice stres oldum
meftunnee Cisemmmm yemenize nasıl dikkat ediyosunuz kilo alması için ekstra bi şey yapıyormusunuz bebeğin
Cisemmmm Valla bende bu kadarini beklemiyordum ne bulursam yiyorum oyle cok da dikkat ettigim soylenemez cok tatli tuketen biri de değilim başlarda cok dikkat ediyordum şuan saldim iyice ama hamilelik dönemi boyunca sabahları yumurta bol bol meyve gun icerisinde mutlaka 1 dondurma yedim .Muz kaşar peyniri badem dondurma bunlar kilo yapiyor bebise bilginiz olsun :)