yildizbebe Kızlar detaylı ultrasona kaçıncı haftada gittiniz ben 20 ile 21. hafta arası gitmeyi düşünüyorum ama sizce erken mi olur bunun bir ideali var mı bilen varsa cevap verirse sevinirim
xx1xxx yildizbebe benim kendi kadın doğum doktorum 21. Hafta demişti, sonra yönlendirdiği Perinatoloji doktoru ile görüştüm randevu için 23. Haftayı önerdi kendi doktorumda onaylayınca 23. Haftada gittim
y_g yildizbebe 22.de gitmiştim 23’de giden de var bebeği en azından daha net görebiliyoruz demişti doktorum 21.haftayı sadece önermemişti bebek büyüdükçe organlarını daha iyi inceleyebiliyoruz demişti
gizemiaaa yildizbebe 21. Hafta bebeğin organlarının vs en rahat görüldüğü hafta doktorum öyle söylemişti. Ben 21 de gittim
Havinyildiz_06 Şuan 21 haftalık hamileyim bir hafta sonra detaylı ultrason randevum var 22 haftalık oluyoruz
caaaanaaann yildizbebe 21. haftada girmiştim bebeğimin kordonunun iki damarlı olduğunu öğrendim normalde üç damarlı olması gerekirken iki damar varmış ve ondan sonra iki haftada bir kontrole gittim doktorun sıkı takibiyle şuan 38+4 haftalık hamileyim doğumu bekliyoruz 🥰