fikretbaciniz Ebrarin_annesiiii0623 valla cnm ben ilkini 2024 ikinciyi 2025 te yaptım benden hiçbir ücret talep edilmedi ikiside eğitim araştırma hastanesiydi
Ebrarin_annesiiii0623 fikretbaciniz benm iyki üniversite hastanesiydi şimdiki şehir hastanesi hergün yeni bişi çıkartıolar bilemioz ki bizde bişi
Ebrarin_annesiiii0623 fikretbaciniz nerde yaşıyorsun bacım ben kocaelinde iller arası hastanelerde bile fark oluo akıl ermio
esraasan Bir an önce yaptır ben yaptırmadım kanamam başladı dün acilde vurdular geç mi kaldım acaba bu iğne için bilmiyorum rh uyuşmazlığında vücut bebeği atmak istiyor dünden beri kanamam devam ediyor ilk gebeliğimde 6.haftamda olmuştum kanamam olmamıştı 😕
Ebrarin_annesiiii0623 esraasan ben ilk boş gebelik yaşadım 2 kese oldu ama bebekler olmadı hiç vurmadılar söylemediler bile korona zamanıydı 2. Gebeliğimde bir kızım oldu onda 28. Haftada ve doğumdan sonra oldum bu 3. Gebeliğim 8. Haftada karamam oldu ama aşırı deil sürüntü tarzında acile gittim hmn yaptılar şimdide 27 haftadayım 28 de kontrole gedicm bakalım ne oluck
Ebrarin_annesiiii0623 portaka hm bende kocaeli şehir hastanesi ne gidiom ama 2 doktor demiştim hiç memnun kalmadım bana kaysa umuttepe de yaparım doğumunu kontrolumu fynda eşim yani hastane die buraya götürüo zorla
portaka Ebrarin_annesiiii0623 süreç sizin süreciniz. Kendinizi nasıl rahat hissediyorsanız öyle olması daha doğru bence.
fikretbaciniz Ebrarin_annesiiii0623 yani devlet daha mantıklı niye aynı hizmete boşu boşuna para veresin
Ebrarin_annesiiii0623 fikretbaciniz bu konuda evet doğru ama bu zmna kdr da 2 doktor demiştim hiçbirinden memnun kalmadım tahlil yapmıolar bide hep özel ilaç vermeye çalışıolar soru sorduğunda terslikler şimdi Bi erkek doktora gitmeye başladım bakalım onla nsl ilerliyck süreç
fikretbaciniz Ebrarin_annesiiii0623 ben ikisinde de güzel doktorlara gidene geldim çok şükür ve hep bi doktordan ilerledim
Aysumt Ebrarin_annesiiii0623 28 haftada doktora kontrole gittim devlete ilhan varank hastanesine, İndirekt coombs testi istedi negatif gelince iğne olmam için kata yönlendirdi orda hemşire girişleri yapıp ücretsiz iğneyi yaptılar. Ben kanı sabah verdim. 1-2 saate çıktı sonucu ama doktorum yarın çıkar yarın sabah gelirsin demişti şansıma erken çıktı aynı gün bitirdim işimi
Ebrarin_annesiiii0623 Aysumt benm nardevu 3 de onu da Zar zor buldum iptal edilmiş Bi randevuyu galiba olmadı p.tesi fln direk gidermek kabul ederlerse artık