_Ebrukaracan06_ gencannee_ sorma bacım ya sanki bazı konularda anlaşamıycaz 23 günlük huylu sanki niyetine dokunsam yitiyor eliyle🥲🥲
hunilii gencannee_ evet duygusal bir çocuk🥹 işin kötü yanı eşim yengeç bende balık burcuyum😅 evde herkes alıngan herkes kırılgan herkes duygusal bakalım akrep bebesiyle nasıl olacak
gencannee_ hunilii aslan burçluları üzmeyin😂 benim eşimde çok sinirlidir çok çabuk sinirlenir ama hemen geçer siniri bakalım bizde yay kızıyla napıcaz iki aslandan sonra😂🫠
vanilyalibuse gencannee_ benim kızçem de 15-20 gün erken gelmek istemezse kova burcu olacak inşaallah 🥹💗🌸✨
ahbuben gencannee_ Aslanların duygusal olması bir tık şaşırttı beni çok duygusallık sevmem aslında 😄🥲
pofidikanne gencannee_ bu aralar o kadar ağlamaklıyım ki gelişi güzel kafam yaşayıp gidiyor sormak bile aklıma gelmiyor hiç 😂
gencannee_ ahbuben Oo çok duygusalız çokta kafaya takıyoruz ben mi öyleyim bilmiyorum ama kafama takarım olmicak şeyleri düşünür ağlarım 🥲
vanilyalibuse gencannee_ ay evet balım ama görünen kova bakalım 🥹💖 anası gibi kova olacak yüksek ihtimalle 😍