birumut_ Kızlar biliyorum hafta olarak çok erken doktor görebiliriz de göremeyiz demişti ama duymasam bile göreyim dua edin çok önemli vajinal de bakmıyor ilkinde 6+4 de duyduk 7. Haftaya geldiğimde kalp atışı 6+4 de durmuştu korkuyorum ne olur dua edin
birumut_ birumut_ doktorun ultrason cihazı iyi devletin karından göremediği keseyi rahatlıkla gösteriyor bana
burcinn01 birumut_ ay hic endise etmeyin bende 6+6 da gittim bebegi göremedik sadece yolk gördük ama ben nasil endişelendim hatta sizin gibi buraya yazdım sagolsunlar içimi rahatlattilar allah razı olsun 8. Haftada gittim hem kızımı gördüm hem o minnoş kalp atışını duydum icime su serpildi sizde hic endişe etmeyin 8. Haftada duyarsın
birumut_ gul231 ay gittim karından baktı herşey güzel ilerliyor kalbi içinde 8. Haftada gel bakalım dedi :( vajinal bakmıyor ama bebek var galiba ya ultrason atayım da bakın bir anlamıyorum ismmslslsm
birumut_ gul231 14,89mm olmuş 4+6 da 2,33mm idi 5+2 de devlette 6,14 mm bugun de 14,89 mm içinde yolk sac var boş gebelik değil dimi
lina_b Bende test yaptım henüz hastaye gitmedim randevu bulamıyorum 29 eylülde gideceğim inşallah ama benim tahminimce 7 haftalık inşallah gittiğimde tam kalp atışını duyarım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤️🙏
burcinn01 birumut_ ayni benimde oyle canim ondan bu endişelenme zaten farkındayım gecen sene 10 haftalikken bebegimin kalbi durdu bu hamileligimde herseyden korkar oldum allahim saglikla dogurayim kizimi inşallah 6 aylik olduk ama detayliya kadar endişe icinde cok gecti dedim tamam bundan sonra hersey gecti sağlıklı bebegim fetal yaptirdim detayli yaptirdim temiz çıktı ama yok yinede bir gun az hareket etsin başlıyor yine korkular🙈 gerçekten annelik delilikmis hic bitmeyen bi endise bu