Asill01 Kızlar bebek odası için hava nemlendirici aldınızmı aldıysanız hangi markadan memnunsunuz öneri alabilir miyim?
harika3838 Asill01 merhaba ben bebekten önce kendim için kanz marka almıştım, inşallah doğunca bebeğime de kullancam, memnunum. Kumandası var, 3 farklı nem ayarı var, kurunca 8 saate kadar çalışabiliyor, nemlendirmesi de bize yeterli geliyor, tavsiye ederim
miramoms_ Asill01 ben nemlendirici değil temizleyici aldım dreame pm20 gerçekten çok araştırdım dyson alacaktım çok şikayet gördüm koku vs probleminden dolayı dreame aldım çok memnunum hem hava temizliyor hem sessiz çalışıyor ayrıca sıcak ve soğuk hava üfleme özelliğide var bebeğim doğunca kullanacağım
blnmyld Asill01 Ben Philips marka aldım hem temizleyici hem nemlendirici, nemlendirici olmazsa etrafı ve boğazları çok kurutuyor o yüzden ikili tercih ettim ben size de öneri olsun 🥰
bebekisteyen Asill01 kivininkini aldım şu an biz kullanıyoruz ama çok garip böyle sanki daha çok boğaz dolduruyormuş gibi iade edeceğim
Asill01 anonimhesappp aynn iki kullanımıda olan üründe olabilir xiaomi bitane begendim ama bilemedim e bebekteki kızlar kanz önerdi ama cok bi fonksiyon yok baktım biraz
harika3838 Asill01 baktım da model numarası göremedim. Yanında kumanda olan düz modeli, pro olan değil, dijital üstten doldurmalı yazıyor
Asill01 harika3838 tamam cnm bakayım hemen bana önerdikleri kumandasız manuel olandı ona bakayım hemen teşekkür ederim
harika3838 Asill01 kumandasız da muhtemelen aynı işi görüyordur ama kumanda bana pratik geliyo yataktan kalkmadan ayarlama yapabiliyorum açıp kapatabiliyorum hani, bebekle de pratiklik iyi olur
Asill01 harika3838 tabiki aynı düşüncedeyim ya kumandalı yada tlfdan yöneteceğim bişi almak istiyorum bnde xiaomi baktm 3500tl daha uygun warmı diye sormak istedim kanza baktm mantıklı geldi
harika3838 Asill01 hava nemlendiricisi olarak iş görüyor ve yeterli, ben alalı 2 ya da 3 sene olmuştur kışın kuru havalarda beni çok rahatlatıyor, aklınızda bulunsun, artık neye karar verirseniz☺️ sağlıkla kavuşun inşallah yavrunuza 🌸
Asill01 miramoms_ klima nemi kurutuyor ya oyuzdn almak istiyorum peki nemlendirici özelliği var mı canm yada link atabilirmisin
miramoms_ Asill01 sıcsk hava verirsin nem yapar çok araştırdım ben tabi atiyim link https://ty.gl/m3977k228zbp6
miramoms_ Asill01 peşin fiyatına taksit yapıyorlar dediğim gibi Trendyoldan alma vatan media mark gibi yerlerden al