ikibebekim blnmyld ben bir hafta önce 32 haftalıkken yani Gümüşhane Hatay yolculuğu yaptım hemde otobüsle çok rahat geçti sayılmaz ama geçti bir şekilde akşam 5 de otobüs hareket etti sabah 6 da ulaşmıştık ama tabi siz de sormadan çıkmayın yşne de
blnmyld Kiraz53 Peki neden oluyormuş bir nedeni var mı canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah 🥹🌸
aysebazz Ben 20. Haftada yaptım 18 saat otobüsle kanamam oldu toparlanamadım bi türlü erken doğum riskim hâlâ devam ediyor çok mecburi değilse yapmayın derim
bebekisteyen blnmyld doktor Adnan Orhan diye bir hoca var her akşam yemeği oturuyor Instagram’da takip etmenizi tavsiye ederim diyor ki 30 haftadan sonra nerede doğurmak istiyorsanız orada o şehirde kalın
blnmyld bebekisteyen Yaa 🥲 4 gün kalmak için gideceğim off bilemedim şimdi ya takip ediyorum kendisini bu postunu görmemiştim 🥹🌸
allyslife blnmyld iyi şükür, bazen düşüklük de uyku yapıyor🫠 Evet ben de baktırdım, ferritinim 32 onun dışında elhamdülillah düşüklük yok. Ferritin düşüklüğü de bolca uyku ve halsizlik yapıyor🥲
allyslife blnmyld evet hem de günde 2 kez 100 mg kullanıyorum, toplam 200 mg yani ama bana mısın demiyor🫠 bebişime gidiyor hepsi🫠