1tosbikannesi Kızlar Salı günü genel anestezi ile doğum yapacağım. Bilgisi olanlar yazabilir mi süreç nasıl geçiyor sezaryen sonrası
cihozey 1tosbikannesi ben olsam belden yaptırırım ikisini de deneyimlemiş biri olarak diyorum direk acıyla uyanıyorsun diğerinde hiçbir şey hissetmiyorsun zaten ağrı kesici yapıyorlar sana uyuşukluğun geçene kadar da ağrın kalmıyor
_gunesko 1tosbikannesi Spinalde uyuşmadım mecbur genel oldum. Şimdi ikinci olacak ama uyuşmam diye korktuğumdan yine genel anestezi olacağım. Tek ve en kötü yanı görmüyorsunuz arkadaşlar 🤣Bebeğimi kucağımda verdiler bulanık bulanık göremedim çocuğu göremiyorum diyip durdum 🥲
aysea1 1tosbikannesi bende genwl oldum odada uyandırdılar ilk başlarda baya afalladım sonrasında kendine geliyosun agrıların başlıyo bu defa genel olmak istemiyorum ama hiç bişey hatırlamıyoaun ç
Baahaar Ben geçen sene genel oldum bişey hatırlamıyorsun odana geldiğinde uyanıyorsun ağrın oluyor normal olarak yürümeye başlayabilirsin diyorlar yürümeye çalışın ağrıya iyi geliyor
1tosbikannesi cihozey bende spinal olmak isterdim ama ikinci doğumum olacak, ilkinde kabus gibi bir spinal deneyimi yaşadığım için felç geçiriyorum sandım o yüzden ikincisini genel olmak istedim 🌸
Baahaar _gunesko uyuşmadığınızı nasıl anladınız kestiklerinde mi yoksa öncesinde mi bende ondan korkuyorum ya uyuşmazsam 😖
_gunesko Baahaar Çekiştirmeleri hissedersin acı hissetmezsin dedi başlamadan kanca gibi birşeyle uğraştı biraz acıyor dedim.Dinlemedi ama anestezi uzmanı damar yolunu hazırda bekletti. Tam keserken bağırınca anında ilacı verdiler gerisi bende yok 🤣
Baahaar _gunesko ay Allah yaşatmasın kimseye ne diyeyim 😃 bende spinal olmak istiyorum bu sefer inşaAllah uyuşurum herşey güzel geçer hepimiz için 💐😃
Baahaar _gunesko travma olmuş sizin korkmakta haklısınız 😕 Genel daha mantıklı gibi sizin için. Özeldemi olmuştunuz
1tosbikannesi sevgidolubiranne çok güzel geçti salı günü saat 15.00 da kucağıma aldım bebeğimi ertesi gün saat 16 gibi taburcu oldum uyandıktan sonra ağrı çok oluyor sezaryene göre ama ağrı kesiciyle hemen geçiyor
1tosbikannesi kedi_annesi bence daha iyiydi tek kötü yanı bebeğini göremiyorsun doğduğu an diğer türlü spinalle ağrı eşiği aynı sadece uyanırken hissediyorsun ama o da ağrı kesicilerle geçiyor korkma kesinlikle ağrı illaki olacak zorluk illaki olacak doğum yapmış oluyoruz sonuçta ama bebeğini görünce herşey geçiyor 🌸