LeylaArda Bebek dogum kanalina giriyorsa sezeryan yapilamazmi kizlar? Bilgim olmadigi icin soruyorum, birinden duymustum o zaman sezeryan mumkun olmuyor demisti ama emin olamadim
meyvemsi LeylaArda normal dogum icin bazi anneler 2 gun sanci cekiyor hastanede sonra gucu kalmayinca sezaryene aliyorlar bence de yapılabiliyordur diye dusunuyorum
LeylaArda meyvemsi balikesirdeki arkadasimin bebegi 4400 kgdi devlet hastanesine gidiyordu sezeryan olacak demisler kilosundan dolayi ama son anda kizin sanciyi gelmis 39 haftada sonra normal yaptirmislar kanala girmis cok gec artik sezeryan olamazsin diye, ben de sasirdim
meyvemsi LeylaArda devlet hastanesinde genelde normal doguma zorlaniyormus insanlar diye duymustum ne kadar dogru bilemiyorum
LeylaArda meyvemsi evet dogru da 4 kilonun ustunde olan hamileligi de zorlayamazsin risk dogum cok zor oluyormus, devlet 4 kilo siniri koymus ama suanda yaptiklari ise bak
dilekmom6 LeylaArda geçen gün bir kadın 4600 gram doğurdu normal doğumla. Yapacaksın demişler. Yırtılması çok oldu kesileri de oldu zaten başlar başlamaz kesi atmışlar
kcy_33 Ben açıklıkla normal doğum diye gitmiştim ilk kızımda ama çatalda tansiyonum düştü acil sezeryan oldum duruma göre müdahale ediyorlar bence anne bebek sağlığını düşünüyordur doktorlar
kcy_33 LeylaArda korkulu bi işlem değil ama ister istemez geriliyor insan benim tansiyonum yorgunluktan düştü sanırım bi de tartışma olmuştu aile içinde hepsi üst üstüne gelince kaldıramadım benim bünyem de zayıf biraz 🫶
LeylaArda dilekmom6 ayy dehser verici bi olaymis yaa bu insanlar niye ille vajinal doguma zorlaryip kadinlara isgence yapiyorlar zevk mi aliyolar anlamis degilim
dilekmom6 LeylaArda aynen benim de gözüm çok korktu arkadaşıma refakat ediyordum. Kadın kilosu fazla diye sezaryen olur diye düşünmüş. Bayağı bir diretti sezaryen için ama yapmadılar. 17 saat sancı çekti. Arkadaşımda 1 kesi vardı yürüyordu. O kadını gördük 1 adımı zor atıyordu haline çok üzüldüm hala ağlıyordu.