_Mother_ Evet kızlar 3. Kızımı bekliyorum ben Alya ve Mira arasında kaldım sizde öneride bulunursanız sevinirim 💖💖🌸 Kızım Elif Asya Kızım Asel Duru Uyumlu olursa sevinirim 💞🌸
hunilii _Mother_ ne kadar uyumlu tartışılır bizim kız olursa diye seçeneklerimiz Yasmin duru Umay duru İnci İpek Vera idi hatta eşim Vera ismini hiç sevmemişti o eda ismini seviyor diye Eda Vera ikilemesini de teklif etmiştim 😂 Bir de son zamanlarda Defne Ada kulağıma çok hoş geliyor fikir olsun size de🌸
vanilyalibuse _Mother_ kuzum Mira ismi Kur’an da “tartışma, husumet veya görüş ayrılığı” diye geçiyormuş, iyice bir araştır istersen 🙏🏻💗 Alya’yı tercih ederim ☺️ prensesimiz sağlıkla gelsin 💝🫧
_Mother_ hunilii çok güzelmiş seçenekleriniz 💞 Defne Ada uyumuna bayıldım aslında ada ismi kızlarımın ismi ile de çok uyuyor ama arkadaşımın kızının ismi ada acaba sorun eder mi dedim
hunilii _Mother_ samimiyseniz bir sorun isterseniz bu ismi beğendim diye, ada başka defne ada başka sonuçta
_Mother_ fikretbaciniz yaa gerçekten mi bu yorum çok mutlu etti beni kızlarımın adı ile de çok uyumlu