busryl Merhaba 6 haftalık gebeliğim var bugün minik minik kahverengi bir kanama oldu acilen doktora gittik, progestan iğne ve tablet verdi fakat eve geldik lekelenme şeklinde devam ediyor sizce normal mi korkmalı mıyım (ilk gebeliğim)🥹
1hamis_ Aynısını yaşadım bende aynı haftada acile gittim sorun yoktu çoğu kişide oluyor sanırım yerleşme kanaması gibi bir şey olabilir. Daha sonra da ara ara oldu ama sorun etmedim kırmızı renkli kanamadan korkun ama kahverengiyi sorun etmiyorum artık 17. Haftamdayım şu an hiç olmuyor artık o da
busryl 1hamis_ çok geçmiş olsun,evet çok araştırdım kahverengi lekede sorun olmaz kırmızıya dönerse sorun diyorlar teşekkür ederim.Kalp atışını dahi dinletti doktor ama insan korkuyor
hilalemreperi elisamommy ilk günler kanamaya birşey yapamayız denildi bende bildiğiniz adet kanaması oluyorum 5+ 5 son adet tarihine göre birde betaya göre kese görüldü 6+5 yazıyor
hilalemreperi elisamommy ilk öğrendiğim günden beri böyle ara ara kanıyor günde 3 ped değişimi oluyor
busryl hilalemreperi benim de ilaçlara rağmen kahverengi leke devam ediyor, çok geçmiş olsun doktor bir yorum yaptı mı