senaakck Kızar bebeğime beyaz gürültü açmazsam uykuya dalamıyor, dalsa bile direkt uyanıyor. Dışardaki seslere aşırı tepki veriyo onu açmazsam uyumuyor. Cihaz aldım telefondan açmıyorum ama yine de zararlı olduğunu düşünüyorum ne yapıcam
deletedmom0913 senaakck benim kızım da öyleydi mecbur açtım yoksa uykusuzluktan hortlağa dönmüştüm hep ağlayıp duruyordu asla uyumuyodu çok sesli olmıcak sekilde açıyordum 1 yasına kadar öyle uyudu sonra birden bıraktı. Suan her türlü seste uyuyor sonrasında işitme testi de yaptırdım bi sorun olmadı çok şükür
senaakck nurellaa52 dışardaki sese çok tepki veriyor gündüzde öyle gece de öyle yataktan dönsem direkt uyanıyor nasıl olucak bilmiyorum
nurellaa52 senaakck yaa çok küçük bence sessizliği deneyin derim gündüz uykuları kısa bile sürse aldığı uyku ona yeter önemli olan sağlıklı uyuması seste uyumaya alışırsa biraz zor bırakır yeğenim 4 yaşına kadar pış pış sesiyle uyudu
senaakck nurellaa52 ya pış pış sesi bile iyi biliyo musun beyaz gürültü gece boyunca açık oluyo ben bile rahatsız oluyorum
nurellaa52 senaakck ilk bebişe bende açmıştım sonra bıraktım dediğim gibi belki ilk bi hafta zor oluyo sonra artık öğreniyorlar ses olsa da uyumayı uyandıkça poposuna pış pış yataktan kaldırmadan uyuyo bi şekilde bence en sağlıklı uyku sessiz uyku diye düşünüyorum biz bile seste uyuyunca başımız ağrıyor