buketdeniz19 sumeyees benim bebeğimin cinsiyeti erkekti üstten aşağıya uzanan bi çizgi oldu göbek deliğimin etrafıda yuvarlak oldu birde
SuEr_Tu1512 sumeyees İlk oğlumda hiç olmadı. İkinci oğlumda aşağıdan göbek deliğime kadar oldu. Aslında kızlarda göbek deliğine kadar oluyormuş ama benim oğlum oldu. İnceydi karşıdan bakıldığında görünüyordu baya belliydi.
hayatinbaharinda sumeyees Evet🥹 her zaman hayalimdi. Rabbim gönlüme göre verdi çok şükür ederim bunun için 🤲 ve tüm herkese Rabbim hayırlı olanı kılsın inşallah 🥹
hayatinbaharinda sumeyees Rabbim gönlünüzde ne varsa kucağınıza almayı nasip etsin sağlık ve hayırlısıyla 🤲 ❤️
dalyaluna35 Çizgim yukari dogru geliyor göbek altinda bitmiyor ve cinsiyet kız. Hurafelerin hicbiri bende tutmadi cizginin olup olmaması rengi tamamen kisiye gore degisir vucutla alakali 😌
sumeyees dalyaluna35 ay bide bu var tam tersi çıkıyor büyğklerin uydurdugu şeyler mi desem bazılarında da tutuyor ama
allyslife dalyaluna35 hahahahah biz seninle hurafe bükücüler olarak gezelim kuzum😂 bende de hiçbiri tutmadı😂
allyslife sumeyees ahhahahaha of çok saçma zaten, bende hiçbir hurafe tutmadı zerre de inanmam😂😂 ayrıca zaten 2 seçenek var illa ki denk gelir birinde tutar yani😂
dalyaluna35 sumeyees zaten 2 ihtimal var ya kiz ya erkek olacak kimisinde tutar kimisinde tutmaz baska seçenek yok hurafe bunlar inanmayın 😅
dalyaluna35 allyslife ay gercekten her hurafe postun altinda varız ama tutmuyor balım napalim bak 2 gebeligim de kız ikisinin belirtileri yaşadıklarım bile tamamen farkli 😁
sumeyees dalyaluna35 ay gecen ki doktorom geldi aklıma yazınızdan sonra kadına soruyorum cinsiyet ne şuan söyleyemiyorum ya erkektir ya kızdır dedi😂😂