sumeyees kızlar hamilelikte illa yaşanan bir durummu kız veya erkekte nasıl oluyor illa rengi koyumu olması şazım yoksa çok belirsiz damar gibi de dururmu?
hunilii sumeyees benim ikinci gebeliğim, ilkinde de olmamıştı bunda da yok ama ince çizgi gibi olması da normal koyu renkli olması da normal
Nzisty sumeyees normalde kız göbekten aşağı koyu çizgi derler erkekte Altan başlar yukarıya kadar inanmazdım ama cidden öyle benim yarıya kadar geldi durdu ama erkek annelerine bakıyorum yukarıya kadar
beeetul sumeyees ilk hamileliğimde olmuştu biraz koyuydu ikinci hamileliğimde belli belirsiz oldu üçüncüsünde ise hiç olmadı. 18.haftadayım henüz bi çizgi yok bakalım..
hunilii sumeyees cinsiyetle alakalı bir şey olduğunu sanmıyorum ben ya annem de erkek kardeşimden sonra göbek deliğinden kasığına kadar bir çizgi iniyor hamileliğinden sonra geçmemiş ama benim ikinci hamileliğim ikisi de erkek bende hiç çıkmadı dediğim gibi
sumeyees hunilii zaten hurafeler kimşnde tutuyor kiminde tutmuyor rabbim herkesin gönlündekini nasip etsin🥰
sumeyees Nzisty bende de belli belirsiz yukarıya kadar gibi ama damarda olabilir tabi yarın bakıcaz ne olucak cinsiyet tanıdığımın ki dediğim gibi erkekti yukarıya kadar olmuş meslaa
sumeyees beeetul peki yadım çizgimi uzunmu cinsiyetleri nedir allah uzun sağlıklı önürler nasip eylesim hepsime
beeetul sumeyees üçüde kız ilk ikisi göbek değilime kadardı. Üçüncü de dediğim gibi çizgi olmadı zaten
hayatinbaharinda sumeyees Oğlum da baya koyu bir şekil de fazlasıyla belliydi çizgisi ama doğumdan sonra geçti. Şuan kızıma hamileyim çizgim yok. 23 haftalığım belki sonlar da olur bilemem ama oğlumda bu haftalar da hafiften belirgindi☺️