edanur_gunes Arkadaşlar hamile olup sigara kullanan var mı ya ben kullanıyorum ama vicdan azabı çekiyorum bebeğe birşey olur diye doktora da söyledim ama kullan kullanma bişey demedi
mrvecantr edanur_gunes bende kullanıyorum 13 haftalığım çok değil günde 3 tane falan ama aşırı düşündürüyorum korkuyorum da bısey olurmu diye
edac_ edanur_gunes yani doktorun ilgilenmemiş demekki hiçbir doktor. Sigarayı önermez ve iç demez doktorunun sessizliğini kullan olarak algilama
bbayrakygr edanur_gunes benim doktorum içme desemde içeceksen ince sigara yarım iç at dedi oda 1-2 tane günde dedi tabiki bırakmak daha iyi ekledi
nwhzusj7828 edanur_gunes bu 3. Çocuğuö olacak inşallah diğerlerindede içtim keşke içmesek ama bırakamadım onlarda da şimdi de günde 5 i geçmiyo normalde 10 tane içiyodum
bbayrakygr zeyzeyak ben de kendimi tek zannediyordum daha önce de sordum burda kimse yanıtlamadı 🥲🤣 9+3 teyim ama içiyorum eşimden gizli çok kızıyor susmuyor o işteyken alıp içiyorum 5-6 tane hatta simdi uyuyor yine içesimm geliyor
temmuzonbir edanur_gunes tamam o zaman devletsede bidaha gitme seni doğru yönlendireceğine inanamadım şuan
edanur_gunes nwhzusj7828 kendimi tutabilirsen eğer az önce son sigaramı içtim bu başlığı yazdığım söz verdim kendime bebeğimi sağlıkla kucağıma alana kadar içmicem
meelissaa nwhzusj7828 allah korusun ama diğer çocuklarında sağlık sorunu var mı acaba yani sigaradan olmuştur denecek bir şey
ikizannesiasl temmuzonbir canım doktorlar bile bıkmıştır artık sigara içen gebelerden . Bu sorulacak soru mu aklı başında olan herkes bilir ki sigara gebeyken de değilken de zararlı doktor içme dese sanki içmeyecekler
nwhzusj7828 meelissaa çok şükür bi sıkıntımız yok ikisinde de bende çok korktum korkuyorumda ama nefsime hakim olamıyorum
ozlm_123 Ben Hamıle olduğumu ögrendıgım günden beri İçmiyprum 27 haftalık gebeyım Bebegıme bunu yapamam çok zararlı kesınlıkle 2 tane doktorum var önermıyorlar sigara ihtıyacım bebegımden önemlı deyıl dedım ve o gündüzde İçmiyprum
edanur_gunes bbayrakygr tek değilsin maalesef bende bırakamadım ama bu başlığı açtığımdan itibaren bırakma kararı aldım
zeyzeyak bbayrakygr Valla çok vicdan azabı çekiyorum ama yine de içiyorum. Bazen ağlayarak içiyorum ama engel olamıyorum kendime. Bir de 77 gün önce bir evladımı kaybettim. Sigara içmeyince daha da geriliyorum ne yapıcam hiç bilmiyorum
bbayrakygr edanur_gunes inşallah bırakırız diş sıkıyorum ben stresim artıyor çok gergin oluyorum durduk yere