vanilyalibuse bebekisteyen ilk zamanlar geçmiyor kuzum 🥲 ama 20’den sonra hızlı geçiyor diyorlar, bakalımm
happyhappy___ mervee_00 Allah razı olsun sizde inşallah,aklıma gelmişken bişey sormak istıyorum herkes ay hesaplamasını farklı yapıyor 26 haftalıksınız ya kaç aylığım diyorsunuz
mervee_00 happyhappy___ Allah razı olsun ❤️ Valla bende o konudan muzdaripim 😅😅 6. Ayın içindeyim diyorum başka türlü hesaplamak zor oluyor
mervee_00 happyhappy___ arda kalan o 2 günler varya esas onların yüzünden yanılıyoruz bacım o iki günler ediyor sana 1.5 ay 😅😅 valla zor ya hesap işi haftamı söylüyorum bazen anlayan anlıyor anlamayanada 6. Ayın içindeyim diyorum
CMR33 gunessen14 tam 19 haftalık olduk 🌸 ama henüz hareketlerini hissetmiyorum kızlar sizler kaç haftada hissettiniz ?
mervee_00 CMR33 bende 22 ve sonrası gibi yavaştan hissetmeye başladım kuzum yani korkma kimisi erken kimisi geç hissedebiliyor
Gamze-06 hifal ilk haftalarda oldu ama şuan iyiyim çok şükür. Şuan tuvalet sorunu var çok su içtiğim için. Su enfeksiyon dan koruyor çok faydalı