kpsslibiranne Kızlar biliyorum gebelikte normal ama bugün özellikle belimin orta kısmı ve biraz da karın bölgem de ağrı var rahmin büyümesiyle mi alakalı bilemedim bu haftalarda bu durumu yaşayan var mı
mervenurkartal kpsslibiranne Bende çok ağrı çekiyorum doktoruma sordum bel fıtığın vardı belki rahim büyüyünce ortaya çıktı dedi belki böbrek büyümesi belki sadece rahim büyüdüğü için dedi ama çekmek zorundasın bu ağrıyı dedi :/ fıtık falansa ilerde doktora gidersin tanı alırsın normal doğuma engel olduğu önden önleminizi alırız dedi
alev38 Canım benim de aynı 16+6 da başladı bugün 17 devam ediyo doktora gitsem mi diye düşünüyorum geçti mi senin ağrın
iremnurucar benim de ara sira agrilarim oluyor, ama normalmis rahim buyudugu icin. bel agrisi da benim arkadasimda cok olmustu o cok korktu ama doktor normal dedi. erkekse erkek bebek bel agrisi yapar derler🥰 kiz kasik agrisi erkek bel agrisiymis
mervenurkartal iremnurucar Bence alakası yok kızım olacak ve adım atarken bel ağrısından nefesim kesiliyor :)