ErkekAnnesii_ Ama bebeğim solunum sıkıntısından dolayı küvezde bebeğim için dua edin olur mu ne kadar kalır bilmiyorum böyle olup bebeği kaç gün içinde çıktı kimler var
kalbimdekiminik ErkekAnnesii_ ayy gözün aydın sabah yazışmıştık senle Allah analı babalı büyütsün inşallah nasıl geçti
dyggysy ErkekAnnesii_ Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tez zamanda küvezden sağlıkla çıksın inşAllah 🤲🏻🤲🏻❤️
Semaaa__ ErkekAnnesii_ yiğenim de o hafta da doğdu aynı nedenden küveze yattı 5 gün tek kaldı şimdi 2 yaşında 🌸
2poncik ErkekAnnesii_ geçmiş olsun benim oğlum da bir hafta yatmıştı sonra çıkmıştı biran önce kavuşursunuz inşallah bebişinize sağlıkla
ErkekAnnesii_ kalbimdekiminik kalbimdekiminik sağol canım çok şükür sezeryanla oldum tabi sonrası ağrılar için iyi şeyler söylryrmixem baya ağrım var ama bebeğim küvezde dua edin 🙏
kalbimdekiminik ErkekAnnesii_ inşallah en kısa zamanda düzelir sağlığına kavuşur neden sezeryan oldun
ErkekAnnesii_ kalbimdekiminik bebek 34. Gaftadan beri aynı kiloda kalmış hiç almamış o yüzden hemen aldılar
ErkekAnnesii_ Semaaa__ İniallahh yaaa Rabbim sabır versin bu durumda olan tüm annelere çünkü o kadar zor bir şey ki
2poncik ErkekAnnesii_ solunum sıkıntısı vardı çok hızlı nefes alıp veriyordu gelişim geriliği de vardı suni sancıyla 37 haftalıkken doğum yapmıştım
ErkekAnnesii_ 2poncik hımm İnşllahh o kadraa aa fazla kalmaz yaa 1 gün bile o kadar çok geliyor ki yinede iyi olsunda çabuk çıkar inşallah
ErkekAnnesii_ kalbimdekiminik he yok kilosu kötü değil zaten onu takmıyorum solunumu iyi olsun düzelsimde