vanilyalibuse bugün hastaneye gittik elhamdülillah her şey yolunda, kafası haftasıyla tam uyumlu ama karın çevresi 19+3 ile uyumlu çıktı 🥺 vücudu biraz küçük şu anlık ama doktor “gelişim geriliği diyemeyiz onun için 2 hafta gibi bir fark olması lazım” minyon bir bebek olabilir dedi, o biraz kafama takıldı ama onun dışında her şey normal bu durumu yaşayıp haftasını yakalayan oldu mu? bu sorun teşkil eder mi? bu arada suyu, servikal uzunluğum gayet iyi, bebeğim baş geliş pozisyonda 🙏🏻 (aşağıda da ultrason fotoğraflarının detayı var)
Luise vanilyalibuse bence her şey yolunda balım doktor da öyle demiş minyon bir prenses olacak demekki 🥰🤍🌸
beautiful_ vanilyalibuse bizim 1,5 2 hafta gerideydi OMEGA 3 takviyesi başlandı ve arada geceleri kefir ve muz tükettim sabahları da peynir tükettim çok Şükür Birdahaki kontrol de 1.5. Hafta öndeydi
meyvemsi vanilyalibuse minyon bir kuzus geliyor annesi kendini tedirgin etme 🥹 onemli bir sey olsaydi doktor mutlaka soylerdi 🤍🌸
lokismommy vanilyalibuse doktorun ne güzel açıklamış aşkım çıtı pıtı kibarcık bir kız olcak demek ki 🌸🌸💕
vanilyalibuse Luise beautiful_ meyvemsi lokismommy gencannee_ EflinsMom kalbimdekiminik niiloyy BKZ happyy479_ kedilivebebeli htcyd_ temmuzonbir güzel kızlarımmm hepinizden Allah razı olsunn 🥹🌸💞 beni rahatlattınız 🥹🐣💗🫂🫶🏻 sizi çookk seviyorumm 🤍🌸 evet dediğiniz gibi ben minyon bir yapıya sahibim keza benim tarafım da öyle, eşimin tarafından da gerçekten “uzun” diyebileceğim tek kişi eşim 🥹 o yüzden minyon bie kız geliyor herhalde 🥹💖
gencannee_ vanilyalibuse korkma kuzum hiç bir şeycik olmaz görümcemin 1 hafta gerideydi bebişi doğurdu çok şükür sağlıklı sadece doktorun dediği gibi biraz minyon bir bebiş🥹
EflinsMom vanilyalibuse genetikle alakalı bir durum pamuğum, endişe etme o yüzden. Hamileliğinin tadını çıkar 🌸🎀🫠
kalbimdekiminik vanilyalibuse aşkım bunu söylemek için çok erken daha yeni yolu yarılamışsın önemli olan 28. haftalardan sonra o zaman hızlı kilo alıyorlar haftasını yakalıyorlar ki senin de 1 hafta bile değil maşallah prensese 💗💕
niiloyy Aşkım bence telaşlanacığın bir durum yok gayet normal her kontrolde farklı çıkıyor bir geriden geliyor bir gidiyorum yakalıyor bir gidiyorum öne geçiyor felan doktorun dediği gibi 2 3 haftalık bir gerilik yok korkma panik yapma sağlıkla gelsin bebiş 💕💕
kedilivebebeli Benimde ortalama 1 hafta gerilik var ölçümler de gramı da haftasına göre küçük. Kız bebeklerde daha minyon olabiliyor birde genetik olarak bizde cok iri insanlar değiliz yinede kafama takılıyor. Beslenmeme daha çok dikkat etmeye başladım bakalım bir faydası olacak mı
htcyd_ vanilyalibuse Minnosum benim Allahım sağlık versin kuzum doktor bence güzel konusmus Allahım gönlüne ferah versin askım🧿🙏🏻🤲🏻
temmuzonbir vanilyalibuse minyon çatı pıtı bir papatya geliyor annesi hiiiiç endişelenme herşey yolunda Allah’ın izniyle 💓💓🫂
BKZ vanilyalibuse minyon güzeldir bebeğim yemekte kimyon kadında minyon demişler ben de 150yim oğlan doğdu 50 cm mikemmel bişe :))
beautiful_ vanilyalibuse çok sağol birtanem ❤️ sende sağlık ve sıhhat ile kucağına alırsın inşaAllah prensesi 💖