Aybklc Kızlar selam 11 eylül de çatlatma iğnesi oldum. İlk belirtiler gebelik olursa ne zaman olur sizce ya da ilk testi ne zaman yapmalıyım
Fatma522 Aybklc Ben ilk gebeligimde 14 gun sonra evde erken gebelik testi yapmistim ozaman cok hafif silik cikmisti Bu ay tekrardan ikinci bir gebelik icin igne vuruldum ve yarin tam 14 gun olacak yarin veya ertesi gun yine yapmayi dusunuyorum testi 😊 sizin icin biraz daha erken 14 15 gun bekleyin derim
Fatma522 Aybklc Ekstra olarak sunuda soylemek isterim catlatma ignesinden en az 12 13 gun gecmesi gerekiyor demislerdi bana yalancı pozitiflik olabiliyormus igneden dolayi o yuzden ben bekleyip yapmistim
yaseminasel1 Aybklc Merhabalar bende 11 Eylül’de çatlatma iğnesi oldum şuan 23 24 Eylül gibi test yapmayı düşünüyorum
yaseminasel1 Aybklc Merhaba aynı günde çatlatma iğnesi yapmistik Çarşamba günü iğne gününü saymasak eğer 12. Gün oluyor test yapmayı düşünüyormusunuz
Aybklc Fatma522 teşekkür ederim🌸 inşallah hamilesinizdir güzel haberlerinizi alırız☺️ bende ilk defa vuruldum süreç nasıl işler ne olur bilemedim
Fatma522 Aybklc Ayy insallah rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin icindede bizlere insallah 🤲🏻🌸
Fatma522 Aybklc Acele etmeyin sabırla bekleyin kolay degil ama yalanci pozitiflik veya negatiflik gorup kafayı takıp stres yapmaktanda 14 . Gun 15. Gun test yapip betada baktirmak daha iyi olur sizin icinde insallah guzel haberler alirsiniz 🤎
kumsalyildirim 24 25 Eylül gibi yapın derim. Herkesin belirtisi farklı olabilir tabi ki Ama benim hergün sürekli kasık ağrım oluyordu Ordan şüphelenmiştim.
Berse Kızlar 5 Eylül de çatlatma iğnesi oldum bugün (18 Eylül) kan verdim 7,11 çıktı iğne etkisi olmasından korkuyorum olabilirmi sizce
Fatma522 Berse Bende 4 eylulde igne oldum dun test yaptim negatif cikti pazartesi doktoruma gidecegim adetde olmadim adetimde gecikti ama evdeki testlerde negatif gozukuyor kanda daha net sonuc alirim diye dusunuyorum sizde 2 gun sonra tekrar kan verin artis olursa hayırlı olsunn 🌸🌸
Berse Fatma522 inşallah hakkınızda en hayırlı sonuç olur bugün sabah evde erken gebelik yaptım negatif çıktı değerim düşüyor mu yoksa testim hassasiyeti mi az bilemedim daha önce dış gebelik öyküm var tedirginim
Aybklc yaseminasel1 merhaba ben de çok kararsızım ama yapıcam sanırım üzerimde aşırı halsizlik var akşam 7den beri uyuyorum hafif bel kasık ağrısı ve göğüs ucu hassasiyeti var ama belkide psikolojik bilemiyorum ama denenebilir bence çarşamba inşallah olur ikimiz içinde ❤️❤️
yaseminasel1 Aybklc Benimde Kasıklarimda ağrı var iki üç gundur başladı insan merak ediyor ben temmuz ayında da çatlatma tedavisi gördüm iğnenin 11. Günü test yaptım negatifti yani iğne etkisi geçmişti o yüzden 12. Günde de yaparsak inşallah doğru ve güzel sonuçlar alırız
Aybklc yaseminasel1 yaa hadi inşallah o zaman çarşamba bizim için ideal gün deneyelim güzel haberler verelim birbirimize inşallah 🌸
yaseminasel1 Aybklc Günaydın ben test yaptım.malesef ki negatif pozitife de dönmez sanırım bu 3. Denemem yine olmadı