bulutsuzlukozlemi Merhaba, 7 gün önce doğum yaptım. Bebeğim özellikle akşamları 5-6 saat uyumuyor sürekli meme-gaz arasında dönüyoruz, bunları yapmayınca ağlıyor. Normal mi
deletedmom0913 bulutsuzlukozlemi emzirme sıklıgınız çok fazlaysa bebeğin de o kadar gazı olur 2 saatte 1 besleyebilirsiniz dus aldırın masaj yapın karnına o iyi gelir mayıştırır rahat uyur
bulutsuzlukozlemi deletedmom0913 Evet farkındayım ama başka türlü sakinleştiremiyoruz daha göbeği düşmediği için banyo yaptırmadık sonrasında onu denerim
deletedmom0913 bulutsuzlukozlemi bu hatayı bende yaptım o yuzden size söylüyorum her ağladıgında emzirdim mama verdim cocuk gazdan patlıcaktı😄 göbeği düşmeden de yıkayabilirsiniz iyice kurudugundan emin olun yeter
deletedmom0913 bbberil 3 ay kucakta uyudu 😄 ondan sonra beyaz gürültüye basladık anca o şekilde çözebildin. 1 yasına kadar beyaz gürültü dısında uyutamadım. Sonra birgün aniden 13 aylıktı sanırım hem emzik hem gece beslenmesi hemde beyaz gürültü aynı anda bırakmak istedi ve bıraktı. Ondan sonra daha da rahat oldu