beyzziii Merhaba kızlar adete 10 gün kalası kaza oldu 10 gün kala hamile kalma ihtimali varmı acaba ertesi gün hapı kullanmam gerekirmi
delalinannesi beyzziii eğer yumurtlama zamanınıza denk geldiyse ihtimal vardır. İstemşyorsaniz gebelik muhakkak önlem almalısınız ilk 72 saat içerisinde ne kadar erken içilirse o kadar koruma sağladığını duymuştum
elifelvin beyzziii yumurtlama gününe denk gelirse olabilir denk gelmese bile küçük bı ihtimal da olabilir
beyzziii delalinannesi yumurtlama zamanım değildi bence uygulamadan takip ediyorum doğurgan olmayan gün diye geçiyor ama şüphede kaldım
delalinannesi beyzziii her türlü risk vardır ama onu da bilmeniz lazım.. korunmasız gerçekleşmiş kaldı ki nadiren bile olsa korunmaya rağmen gebe kalan arkadaşlar var 🥹 hayırlısı olsun inşallah 🙏
temmuzonbir beyzziii rica ederim canım, burada adetken ilişki yaşayıp gebe kalanları okudum gördüm adet bittiği gün ilişki olup hamile kalanları gördüm, o yüzden beni tereddütte düşürdü bu durumlar
beyzziii elifelvin yumurtlama günüm gözükmüyor canım takvimde yumurtlama bittikten 2 gün sonra gözüküyor
gencannee_ beyzziii hiç belli olmaz canım ben adetim biter bitmez hamile kalmıştım yani eski bir yumurtan hazır olabilir