ceren518 gizemsrkrtl dualarım sızınle rabbim insallah tutunmasını nasip eder insallah saglıklı eli ayagı düzgün kucagına almayı nasip eder
gizemsrkrtl loopus ay bilmiyorum ya heveslenmek istemiyorum öyle bekliyorum pek bişey yok ara ara sancı var o da fitilden olabilir
gizemsrkrtl ceren518 Amiin inşallaahh daha önce de kirtaj ve kimyasallarım var tek dileğim sağlıklı olsun 🙏🏻🙏🏻
ceren518 gizemsrkrtl benimde öyle bende tüp bebek suan9+4 hala endiseler var insan olumsuzluk yasadımı böyle oluyor ama umutluyum sizin icin dua ediyorum
gizemsrkrtl ceren518 aa sizin de mi tüp bebek maşallah 🙏🏻🙏🏻evet olunca da beta düzgün yükselecek mi kalp atışını duyacak mıyız hep böyle bir tedirginlik oluyor. Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah 🙏🏻❤️
gizemsrkrtl ceren518 benim sebebi Amh düşüklüğüydü iyi kalite embriyo edildi bir tane . Sonrasında perinatolojiye gittim bu rahime tutunma olasılığı çok yüksek dedi ama yine de ya olmadıysa düşüncesi var hep
umutluanneadayi gizemsrkrtl ayy inşallah olumlu haberlerini alırız Gürkan Hocaya gittiğinizden beri takip ediyorum sizi güzel haberlerle gelin inşallah🫠❤️