haticenursimsek Klomende değişikmi Oluyo kasık ağrısı arkadaşlae normalden çok farklı bi ağrı kalkıp yürümeye baslayince falan oluyo ya bi bakarmısınız yumurtlama Amanını fln geçtim bu arada
1_Ozgnn haticenursimsek acaba folikül büyüdü ama çatlayamayıp kist mi oldu ya da dominant folikül mi yeni mi gelişmeye başladı
haticenursimsek caglaecrin yok canım bakmadılar bana reglime bi Kaç gün kaldı ya acabamı diyorumki siz bilirmisiniz
caglaecrin haticenursimsek bende kullandım 2 defa klomen gebe kaldım ama kimyasal ile sonuçlandı bir daha kullandım oda kist yaptı bu ay da letu kullandım yeni yumurtlama oldu bende bekliyorum bu ay inşallah hayırlı haberler alırız
haticenursimsek caglaecrin peki klomen kullanırken belirtileriniz neydi ne gibi belirtiler yaşadınız acaba
1_Ozgnn haticenursimsek klomen folikül büyütüyor canım kistte çatlamadığında oluşan sıvı birikimi. Klomen kullanmadım aşılama döneminde femara kullandım. Belirti olarak yazmadım çnkü böyle bir şey yaşamadım . Sadece olabilite durumu paylaştım . Bunu öğrenmemin en kolay yöntemi doktora muayene olmak canım