Serayyyy Kızlar suan 29hafta oldum doğum zamanımı solemedı doktor sezeryanlıyım doğum hangı gune denk gelır sizce ramazan kesınde acaba babalar gunune denk gelıyormu ?
Yurdanur Serayyyy bana 10 hazirana gün verdi doktorum ama benim iki doktorum var diğeri de 13 ünden önce aldırma dedi haftaya kontrole gittiğimde bebeğimin gelişim durumuna göre tam tarihi belirlicez 10 ile 14 ü arasında olcak nasipse
Nazoliii Ya malesef oda doktordan doktora degisiyor mesela beb hep 38 haftalik hesapliyordum doktor 39. Haftada alirim dedigi icin 24 hazirana denk geliyor 🤔
Kuzusarmasi Nazoliii bende 37 den hesapladım hep sezeryan olacağım için 40. Haftaya gün verdi hatta biraz daha bekleriz dedi 😟
Ikibebekkocagobek 28+4 benimde ama tarih vermedi doktorum 39 haftada alicam dedi heralde bayram sonrasina denk gelicek 🙄
Demetya Bende yarin 28 haftalik oluyorum son dogum tarihimiz uygulamaya gore 29 haziran ama sezeryan olacagim icin benim 20 haziran olur sanirim
Mlk0555 Serayyyy bende 28+6 yım sezeryan olcak inşallah 10 hazirana gün verdi normali 21 haziran oluyordu
tugcesakir33 Serayyyy ben 29+4 oldum Doğum tarihim belli 3 Haziran dedi dr um arife olduğu icin ya 1 Haziran diye konuştuk
Elifhalil Ben 29+ 3 ama dha belli değil haziranın 17sinde günüm doluyormuş ne zmn belli olur gün verilir
BMA Elifhalil ayniyiz canim seninle bende haftaya gidicem bu hafta gidemedim ogrenirim sanada söylerim ama heralde dr dr degisiyormis
ozgeoznur Son adet tarihimin ilk günü 12 Eylül ve ben de üç tane Dr gidiyrum hepsi de normal olursa 16 - 19 haziran arası dediler
glbngms 31+1 haftalığım bende daha doktrum gün vermedi ultrason kağıdında 28 mayıs yazıyodu başlarda sonra 5 haziran yazmaya başladı 🙆♀️