1 yıldır deniyorduk olmuyordu 3 ayrı doktora gittik şehir hastanesi özel dr ve araştırma hastanesi olarak hepside amh düşüklüğü dedi tüp bebek vs dedi kahroldum. Düzenli regl görmeme rağmen sürekli kontrole gitmeme rağmen böyle bişi denmemişti hiç . Son gittiğim üç ayrı doktor beni yıktı. Herkes gibi adetten 14 gün sayıp ilişki yaşıyorduk yumurtlama günü vs tutsun diye. Nezaman ki yumurtlama testleri diye bişi öğrendim (ovülasyon testi) ve aldım ki adetten hemen sonraki gün benim yumurtlama günlerimmiş meğer şok oldum . Ve denedik o ay adet sonrası hemen iki gün üst üste ilişki yaşadık. Ve o ay tuttu🤓. Şuan 3 ,5 aylık hamileyim çok şükür . Şunuda dip not olarak belirteyim son gittiğim araştırma hastanesindeki profesör muayene etmiş olmasına rağmen farketmedi keseyi kist sandı .rehl olunca gel demişti tüp bebek tedavi başlangıcı için dosyamız açılmıştı . Tatile gidicektik gidip gelelim öyle başlayalım dedim bende . Ve üç dört gün sonrasında adet günüm geçmişti test yaptığımda öğrendim ki hamileyim 🥰 şükürler olsun . Bana tüp bebekle bile yüzde 20 şansın var demişti özele gittiğim dr . .işini layıkıyla yapan dr lar hariç tenzih ederim ama maalesef bi çoğu Sırf para tuzağı. İnsan olarak değilde para olarak görüyor müşteriyi . İşinizi Allah’a bırakın ve araştırın iyice tek tavsiyem budur arkadaşlar 🫶🏻