Doğum sonrası depend hayat kurtarıcı diyor herkes.. Kulllanı mı nasıl? İç camasırı gibi giydiğimizde ayriyetten ped vs koyacak mıyız? İç camasırının içine mi giyeceğiz? Bilgi rica ediyorum
Depend Hk
Peki bu depentin bedenini nasıl almalıyız 26 haftaligim 66 kiloyum doğuma kadar kaç olurum bilmiyorum mideum beden olur mu acaba
son aya girdim 8 kilo aldım toplamda. Büyük boyunu aldım geçen gün. İyiki de büyük boyunu almışım çok aşırı büyük değil çünkü açıp baktım. Kullanan kuzenlerim arkadaşlarım çok memnun kaldılar
Chan sezeryan doğumdan sonra da kullanılabiliyormu ?
ilknuryasa bunu merak ediyorum ben de
ilknuryasa iki arkadaşım da sezeryan oldu ikisi de kullandi😉
yummyaras dikişlerin üstüne gelir diye pek önermedıklerıni duyduğum için yanıma ped koydum ama hastaneye kontrole gittiğimde sorucam.Sezeryan yapan arkadaslarım hep ped kullanmıslardı yine de sormak lazım kolaylık sağlıyorsa
ilknuryasa ben kullandım hiç bir problem yaşamadım dikişlerin üzerinin örtülmesi değil de direkt dikişlere gelmemesi lazım ☺️
Arkadaşlar büyük alın sıkıntı çekmeyin derim. Esneyen bir materyali var. Kilolu, özellikle bacaktan sıkı gelenler varsa hafif kenarlardan yırtarak kullanabilirsiniz, sıkıntı olmuyor. ☺️
CCDGN çoğu hastane temin ediyor. Benim hastanem almayın dedi sormadan alma bence belki veriyorlardır. Evde de lazım olursa burda verdiğimiz bedenden alırsın dediler. Çünkü genelde herkes yanlış beden alıp, sonra tekrar almak zorunda kalıyormuş
Chan teşekkürler ben 70 kiloyum kaç beden almalıyım
- Düzenlendi
CCDGN İstanbul Kartal avicenna. Ama çoğu hastane veriyormuş :)
ilknuryasa Büyük bedenini seçin derim zaten iki beden seçeneği var.