dmll22 bugün ilk kan testimi verdim direk vajinal muayene yapıldı ve kese göremediğini söyledi sonra kan aldılar değer 95,31 çıktı kafamı karıştırdı biraz yorumunuz nedir 🥹
yenimacera dmll22 benim 112.5 doktor görünmesi için 2bin seviyelerine gelmesi lazım dedi. Bende ayın 28ini bekliyorum kese için
dmll22 caglaecrin doktor değer görmeden öyle muayene yapınca ben de korktum değerimi öğrendikten sonra da acaba problem mi var diye düşündüm
dmll22 cansumbl yarın tekrar gideceğim değeri göstermek için büyük ihtimalle gözlemlicez bundan sonrak süreçte 💛
niinil1 dmll22 yarın gitme kan verdikten sonra 3 gün sonra tekrar veriliyor o şekilde düzenli yükselişe bakılıyor ayrıca o kadar sık alttan muayene iyi değil sabırlı ol bence hamilesin
linadrms yenimacera bende 285 ti 14 eylül bugün ultarsona baktı bugün kan verdim 1053 olmuş ama kese görünmedi bende 28 eylülü bekliyorum
yenimacera dmll22 korkma Allah’ın izniyle bir şey yoktur. Benim ikinci çocuk olacak banada yabancı bu durum ilkinde regl olmayınca baktırdım demek ki 2bini çoktan geçmiş bunu reglden 1 hafta önce fark ettim 4 gün kala doktora gittim. Bakalım bekliyorum bende
inciitannessi dmll22 canım benimde 1900 küsurlarda kese görünmüştü oda nokta gibiydi bildiğin doktor daire içine almıştı daire içine alınmasa kese olduğunu bilmezdim yani hahahahaha