Tugcemiray_ Merhabalar anneler , böyle bi sorun yaşayan oldu mu ? Bebeğin kafası biraz küçük haftasına göre denildi ama bu bi problem mi sizce ? Yani ne gibi sorun olabilir , böyle birşey yaşayan oldu mu
ayseak_ Tugcemiray_ bebeğiniz kızmı benimki erkek olduğu için bana da büyük demişlerdi doktor erkeklerin başı büyük oluyor dedi
uykucukoalaanrs Tugcemiray_ ilk haftalar oluyo böyle banada kafası 3 hafta ileriden büyük dediler riskliye gönderdi büssuru şey dediler kıyameti kopardılar psikolojimi bozdular sonradan haftasını yakaladı 40 tayim uyumlu haftasına
Tugcemiray_ uykucukoalaanrs Ay inşallah benimde toparlar , çözemedim yani bu bi problem mi değil mi , minyon mu olacak acaba bu sebepten mi diye
zeynebzeyneb Tugcemiray_ Ben şuan 38. haftamdayım benimde kafası Küçük 1 hafta geriden geliyor ama doktorum Bu sorun ddğil irside olabiliyor dedi
2prens1prensess Tugcemiray_ Benimde kafası büyük haftasına göre doktora herhangi bişey demedi bugüne kadar sorun görmedi ama bilmiyorum bennde onu kafaya takıyorum 3 hafta önde gidiyor ve Salı günü sezeryan olucam bakalım Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin
Tugcemiray_ 2prens1prensess Sağlıkla al kucağına inşallaaah. 🎀🫶🏻 Bence minyon tipli olacaklarındandır ya
deletedmom0913 Tugcemiray_ benim kızımın da kafası küçük dediler her gittigmde 1-2 hafta geriliği vardı doğdu birsürü test yaptılar her fırsatta ölçüm vs yaptılar çok şükür bi sıkıntı yoktu minyon bi kızçe