Devlete mi gittiniz? Devletin aletleri kaliteli olmuyor benim başıma geldi ikiz hamile olup 2 kalbi de duyduğum halde özelde 1 gün sonra devlete gittim şokumu atlattıktan sonra devlette ki hamile değilsin bişey göremiyorum yada daha erken dedi bende hamileyim gördük bebeği dün dedim detay vermedim baya uğraştı sonra AA evet dedi ama ikiz dedim yok ikiz değil dedi bende ikiz ikisinin de kalbini duydum ve elimde ultrason var dedim beni başka odaya götürdü atletlerimiz çok kaliteli değil dedi 1 saat uğraştı sonuç 2 tane görüyorum ama 1 inin kalbi atmıyor dedi en iyisi özele baktırın dedi ikizlerim şuan 4 yaşına girecekler. İlk gün özele değil de devlete gitmiş olsaydım ordan hamile değilim diye çıkacaktım .
Biri oluşup diğeri oluşmaya da bilir. Benim ilk hamileliğimde kanamam olmadı ama ikiz di ve birinin kalbini duyduk diğeri yoktu 15 gün sonra tekrar gittiğimde kese büyümüştü ama bebek oluşmadı tek çocuğum oldu o zaman kanaman olabilir demişti ama olmadı hiç zamanla kendi kaybolur dedi ve öyle oldu o kese 3 4 ay sürdü kaybolması ama diğeri sağlıkla doğdu