Cisemk Kızlar eşimle birkaç günlüğüne kaçamak yapıcaz . Havuza falan girilebiliyo mu hamileyken giren oldu mu daha önce?
jrarya Cisemk haftasonu bizde öyle bi kaçamak yaptık ☺ doktoruna sormadan girdim iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum 🤷🏻♀️
aasenamerve Cisemk biz de yazın tatile çıkarken sormuştum istediğin kadar denize gir ama havuza girme demişti. Bi doktorunuza danışın isterseniz.
Sonay Cisemk havuzu bilmem ama yüzmenin çok iyi geldiğini biliyorum gebelikte fıtık Oluşumu engelliyormuş ve ayrıca agırkaşmalarda egzersiz olarak kabul edilip her zaman öneriliyor dün bi programda izlemiştim . Havuzlar pek sağlıklı değil diyorlar ama temiz kullanılması için kuralar koyuyorlar Güvenilir bi yer olduktan sonra bişey olcagını sanmıyorum
Pcdshn Aman sakın.. Normalde bile mikrop var ama hamileyiz, bağışıklık düşük.. Uzan dinlen ye iç bol bol 🤞 ☺
Pcdshn Cisemk bana sor öğrendiğimde tam havuz havasıydı, Ağustos, sık sık otele gidiyorduk, açık kapalı.. Kışın termal, şu an hayal 😂😂😂 sabredicez 🤞
jrarya Cisemk 10 haftalık canım 9+5 benim hiç aklıma gelmedi birine sorayım inş bişey olmaz açık havada karın içindeydi bizim girdiğimiz havuz mikrop kaptım mı bilmiyorum ama ben başımı üşüttüm sinüzütte var baş ağrısından ölüyorum şuan pişmanım yani
Oznur Cisemk Arkadaşım girmiş ve mikrop kapmıştı 7 aylıkken bebeğini sezeryan ile aldılar Allah’a şükür sağlıklı oldu bence girme derim kendin bilirsin yinede
Alinmavi Cisemk benim doktorum ilk muayenede ilk 3 ay denize ve havuza girme demisti. Deniz sonrasinda girilebilir ama havuz riskli diye dusunuyorum.