dileksunaa_98 Oğlum 3,5 yaşında kızım 15 aylık şuan 4 haftalık hamileyim 2 zorunlu sezeryan oldum bebeklerimin suyu bittiği için bu doğumda normal doğum yapabilir miyim bilgisi olan yaşayan var mı ?
elisamommy dileksunaa_98 Bilmiyorum Ama 2 Doğum Arası Az İse Yapmıyorlar 4 Sene Gerekiyor Diye Biliyorum Canım🌸
mrym_001 dileksunaa_98 benim ilk dogumum sezeryandı 7 sene gecti suan 20 haftalik hamileyim doktor kesinlikle normal dogum olmaz dedi normal dogum sirasinda sezeryan dikişleri ikinma sirasinda patliyormus cok riski var dedi
ARYa143 dileksunaa_98 hayırlı olsun canım, iki doğum arası 1,5-2 yıl istiyorlar en az, onun dışında sağlık şartlarınız uygunsa yaparsınız inşallah destekleyen bir drla görüşün derim 👌🥰 Benim kızım 27 aylık şu an 36+0 haftayız 🌸
dileksunaa_98 elisamommy sanırım 2 yıl olması yeterli imiş 2 doğum arası bi doktor ile görüşeyim teşekkür ederim cevabınız için 😊
Perim2 mrym_001 7 yıl geçmiş sizin sürecinizi bilemeyioruz ama bu şekilde ikinicyi Vajinal doğuran çok var benim 5 yıl geçmiş olcak ve doktorum destekliyor çok uzun bir süre dedi yinede en sağlıklı şekilde kavuşalım önmli olan o 🤍
dileksunaa_98 mrym_001 evet riski varmış kızıma hamile iken doktorum olmaz demişti yine de çabuk toplamak açısından insan denemek istiyor
Mom_26 dileksunaa_98 zeynep kamile gitme imkanın varsa git canım o hastanenin ssvd yi destekleyen poliklinikleri var git gorus derim