elisamommy esin234 İlk Gebeliğimde Hiç Birşeyim Yoktu Çok Rahat Hamilelik Geçirdim 1 Kez Aşerdim Sadece Uyku Hali Bebişim Kızdı 2. De Herşey Var Bulantı Baş Dönmesi Tansiyon Düşmesi Aşermeler Daha Belli Değil Cinsiyet Canım
kvsronlerr esin234 tatlı yiyince kusuyordum adını bile duymak istemiyordum belli bir haftaya kadar çok uykum geliyordu sürekli uyuyordum
minik_kelebek3 esin234 normalde asla ekşi tuzlu sevmezdim ve yemezdim de hamileliğimin ilk haftaları hep ekşi tuzlu şeyler canım istedi arada hala yiyorum 😅
linababy10 minik_kelebek3 bende öyle oldu özellikle sarmaya ölüyordumm nar ekşisiye batırıp yiyordum ve yeşil elma
linababy10 Şiddetli mide bulantısı- uyku hali- iştahsızlık - herşeye ağlamak - şiddetli baş ağrısı -benim böyle geçti 😕🤣
123_345 esin234 benim öyle çok çok büyük bı belirtim olmadı ilk haftalsr tatlı istemiyordu canım ama ikinci trimester ve sonrasi tatlı bağımlısı oldum şuan 31 haftalıgiz ve her akşam tatlisiz yapamıyorum 🫣
Demirela Yuzumu sivilceler basti, baslangicta korkunc mide bulanilari mevcut hala devam eden uyku durumu ama deger kizimiza🩷