sevilayyergn _Mother_ benimde 13 de söyledi kağıda yazdırdım e harfi yazmış sadece değişir mi acaba çok değişen var ikilemde kaldım.
_Mother_ sevilayyergn E harfi tek nedir yaa 😅🤣 16 yı bekle bence aynı tahmin yapılırsa değişmez artık zaten
sevilayyergn _Mother_ evet sadece e yazmış 😂 ilk baş göstermedi kordon falan var dedi sonra vura vura uğraştı e yazdı kağıda. Değişsede üzülmem ama adapte olmak adına degısenleri gördükçe emin olamıyorum bir şeyde alamıyorum.😂
aysseemrt Kızlar bizi de yorumlar mısınızz 17+4 çok hareketli ve bizi duymak istemeyen bir bebiş olduğundan doktorumuz emin olamadı
_Mother_ sevilayyergn 13 biraz küçük hafta oluyor 16 da daha iyi bşr hafta detaylı ultrason net zaten mesela insan birşey almak için heves ediyor ama alınca da öyle evde duruyor 3. Çocuk rahatlığı var sanırım ocak sonu doğum olacak aralıkta herşeyini almayı düşünüyorum
Luise temmuzonbir 12 haftalık pipi nasıl oluyor bilmiyorum tabiki ama bazen kızlarda da öyle görülebiliyomuş diye duymuştum 😄
temmuzonbir Luise klitoris büyük oluyor bazı kız bebeklerin ama böyle sivri görünen klitoris hiç görmedim 😀
Luise temmuzonbir ay evet oturduk bebek kız mı erkek mi acaba diye bekliyoruz gelse de aydınlatsa bizi 😂