annebali0 temmuzonbir ama tek posttaki değil altındaki yorumlardaki fotoğrafları da göster nub düz üç çizgi onuda 😂
annebali0 temmuzonbir kız hıssedıyorum bence kız diyecek ama sen erkek erkek diyerek beynimi kurcaladın iyice 😂😂
temmuzonbir annebali0 canım sordum kordon değil ama klitoris içinde büyük bir çıkıntı açıkçası dedi bebek küçük olduğu için ve açı önemli olduğu için bir şey diyemiyorum dedi
temmuzonbir Luise sordum canım kesim bir şey diyemem ama kordon değil, klitoris içinde büyük bir çıkıntı var açıkçası dedi 😀
annebali0 temmuzonbir eee askm kordon degıl klitoris degıl pipi degıl bu ne bu 😂😂😂 üç çizgi düz nub buna bısey dedi mi ☺️ tüh ya keşke tahmini bi olsaydı 😩
Luise annebali0 daha haftası küçük olduğu için gelişiyor hala büyük ihtimalle o yüzden şüpheli şu anda cinsiyeti😄
temmuzonbir annebali0 valla doktorum daha küçük bir şey diyemem dedi klitoris için büyük dedi güldü bence erkek bilemedim bende 😂😂
Luise annebali0 16-17. Hafta en net haftalar o zamana kadar daha çok gelişir Sen ne hissediyorsun erkek mi 😄
annebali0 Luise ben üç çizgi düz Nub var o yüzden kız diyorum ama çıkıntı var sonra bi dönüp erkek diyorum bu sekıldeyim 😂
Luise annebali0 bende ilk bakınca kıza benzettim dikkatli bakınca küçük çıkıntı da var gibi büyük ihtimalle erko olacak 😂