guldya aynı yoldan geçiyoruz benimde bir önceki gebeliğimde 9 haftada kalbi durdu ve ben hiç fark etmedim belirtilerim azalmadı 10 haftada dr kontrolünde öğrendik . Nasıl fark etmedim diye sorduğumda hala rahimde ve beyin bunu gebelik devam ediyor diye algılıyor demişti .Şimdi yine gebeyim 9 hafta oldu düşünmemeye çalışıyorum aynı şeyler yaşanacakmı korkusundan kendimi uzak tutuyorum Allah isterse olur diyip zamana bırakıyorum , olmazsada olmayacak bunu düşünerek yaşamak bana , bebeğime stres yüklüyor . Bu güzel günlerin tadını çıkarmak lazım aslında . 3 kayıptan sonra bunu yapmayı başarabildim aldığım desteklerle . Daha öncesinde bana yiyecek ekmeği yokmuş Allah sana melek verdi cenette meleklerin olacak dediklerinde bunlar ne yaşıyor ne konuşuyolar diyordum küfür gibi geliyordu şimdi düşündüğümde yaşadığım acıların izi kalıyor ama bi şekilde taze kalmıyor. hayatın gerçeğiyle yüzmeşmek zordu . O yüzden canım arkadaşım 3 defa trajik kayıplar yaşamış biri olarak şunu söylemeliyimki eğer yaşanacaksa yaşanacak kaçarı yok ama hala kalbi atıyorken onu kucağına alacağın günü hayal et vesveselerin aklına girmesine izin verme bu sana daha iyi gelecek :) kendini yıpratma olumsuz düşünme bebeğinin minik kalbi seninle ❤️