oyayldz Merhaba hanımlar ben 35+3 doktora muayene gittim o zaman bana bebek 2600 dedi bugün 36+5 gittim yıne 2600 dedi hiç almamış ama doktor normal dedi ama 1 hafta sonra gel o zaman yıne bakıcam dedi normal mı sizce
kilicoz Bi hafta arayla yapılan ultrason yanlış çıkabiliyormuş bn de 36 da gittim 3350 çıktı 37 de gittim 3100 çıktı alan darldığı için bazen net ölçüm alamıyoruz dedi dr m bi sıkıntı yok dedi bana da
oyayldz kilicoz çok aşırı üzüldüm bilmiyorum yani sağlıklı olması önemli tabi ama hiç ilerlemeyınce kötü hissetim yalnız değilim inşallah 1 hafta sonra farklı sonuç alırım
linababy10 oyayldz yok canım öyle düşünme Allah’ın izniyle öyle bir şey yok Sen beslenmene dikkat et bol proteinli şeyler kilo aldırıyor bebeğe beyaz peynir da çok etki yapıyor - et balık tavuk yumurta meyve kuruyemiş - bunları daha çok yiyin haftaya inşallah güzel haberler alırsınız 🥰
oyayldz linababy10 yemeğine dikkat ediyorum ama tavuk pek yiyemiyorum muz haşlama yumurta bol. Meyve Ama şöyle tek bir yemek yiyebiliyorum onun dışındakilee meyve ve atıştıştkma
linababy10 oyayldz olsun et kıyma veya peynir yiyin bende hiç yumurta sade yoğurt yiyemiyorum kefir süt de içemiyorum ama başka şeylerle telafi ediyorum işte