sdkln Kızlar 28+6 günlüğüm 10 gündür nerdeyse devam ediyo, iki gün önce doktora gittim antibiyotik kullanmıştım o yapabilir dedi vitamin ilaçlarını da kes iki gün geçmezse gel serum takalım dedi. Çok afedersiniz gündüz normal ama geceleri özellikle daha çok artıyo su gibi 😔 Var mı böyle sorun yaşayan serum taktırsam zararı olmaz dimi bebeğe😔
Melike35 sdkln canım ben geçen hafta gittim Serum yedim Su içemiyorum ve çok halsizleştim çünkü Serum toparlar seni doktorun söylüyorsa onu dinle zaten
Elif7781 sdkln c vitamini de tüketme canim oda ishal yapıyor bi dene bu aralar bende olmustum ilk gebeliğim de ama bende kusma da vardı bir hafta sürdü serum falan hiç bi ise yaramadı en son bi doktor temiz su minik minik sürekli iç dedi bir gün denedim ertesi gün düzeldim
sdkln Melike35 Senindemi aynı şikayetlerdi canım evet aşırı halsizlik yapıyo doğru söylüyosun biraz kendime gelirim belki 😔
Cansu07 Demir ve kan ilacı kullanıyorsan canım o gün içinde süt içersen yapıyormuş geçen hafta bende yaşadım noldugunu anlayamadım önce sonra bi postta gördüm gerçektende süt içtiğim günler olduğunu fark ettim
sdkln Cansu07 Canım 10 gündür böyleyim ilaçlarımı kestim bende sütten olabilir dedim onuda içmiyorum iki gündür hala aynı ama 😔
sdkln Elif7781 Onu hiç bilmiyodum canım her gün 1 tane portakal yemeye çalışıyorum ama ondan olur mu acaba birkaç gün dikkat ediyim o zaman
sdkln Ozgektn Gittim doktora canım serum takıldı inşallah faydası olur şimdilik iyiyim çok şükür tekrarlamaz umarım 🙏
Elif7781 sdkln c vitaminin yan etkisi ishal yapması canim kabız olmamak icin ben yiyormuşsun ordan biliyorum