kdrdvhn Kızlar nasl baş ettiniz 7 hafta olucam yarın aşırı derece miğde bulantım var su bile kusturuyo napıcam ya sizin kaçta başladı geçer mi gerçekten iyi olucakmıyım çok kilo kaybettim düzelicek mi ya yarın randevu aldım bakalm artk
1cey kdrdvhn randevuda doktora söyleyin o uygun ilaç veriyormuş, ben 14den sonra rahatlamıştım kişiden kişiye değişir
y_g kdrdvhn acilden bile giriş yapsanız serum taktırın anında faydasını görürsünüz iştahınız açılıyor bulantılar gidince çok rahatlatıyor ben 13.haftama kadar neredeyse sürekli serum taktırmak zorunda kalmıştım yoksa kendimi toparlayamazdım asla
kdrdvhn 1cey yani bir kaç hafta çekicem anlaşılan hemen geçer diye umut ettim ama belli ki baya çektikten sonra düzelirim fazlasıyla anksiyete geçirtiyor bana ya
kdrdvhn miramoms_ Tanam canım teşekkür ederim baş ağrısından telefona düzgün bakamıyorum bile ara da öyle yanlışlarım oluyo maalesef ki 🤧
miramoms_ kdrdvhn çok geçmiş olsun baş ağrısını bende çok yaşadım ara ara hatırlatıyor kendini özellikle ilk Trimester dönemi hormonlar hızla arttığı için yaşıyoruz buz koydum nane yağı sürdüm acile gidip serum taktırdım en son Parol işe yaramıyor zaten 🥹
kdrdvhn miramoms_ saol gerçekten çok zor çok yani böyle bilmezdim hep özenir hayal ederdim ben böyle bişey olduğunu tahmin etmemiştim neyse ki allahtan geçici bir durum diğer aylar düzeliyomuş bu beni rahatlattı 🥲😁