ecemk94 hilal_ensar_seyit doktor kontrolümde doğum tarihine karar verdik aynı gün içinde doktorum anezteziye yolladı anestezi doktoru bikaç soru sordu o kadar.
5melekannesi5 hilal_ensar_seyit cuma günü gün alıcam bakalım haftaya hangi gün vericek çok merak ediyorum
y_g hilal_ensar_seyit ben bugün gittim doktorla günü belirledik sonrasında anestezi uzmanıyla görüştüm evrak imzalama vs oldu sadece, günümüzü doktorumla 2 ekim diye anlaştık isteseydim daha geç güne de veriyordu ben erken istedim doktorum uygun görünce
ayseninbebem 7 sinde gittim 29 eylüle sezeryan günü verdi dua edin arkadaşlar ilk gebelik korku heyecan karışık 🥴 🙏🤲
hilal_ensar_seyit y_g bende salı günü gittim gün almak için ntsde sancım çıkınca yatış verdiler 1 gece hastanede kaldım cuma günü tekrardan gelip gün almam gerektigini söylediler
Pinaranneoluyor hilal_ensar_seyit bana 37+3 e filan gün verdi ama kızım kendisi erken geldi 36+5 de geldi yani bazen biz erken diyoruz 38 39 da alsn diyoruz ama bebekler kendisi seçiyor gününü