merveemetn Merhaba hanımlar, yakın zamanda Eskişehir Osmangazi üniversitesine fetal dna testi yaptıran var mı? 28 ağustosta kan verdim 19 gün oldu. Sizin sonuçlarınız kaç günde çıkmıştı?
gzmay1 merveemetn Bende Eskişehir’de yaptırdım fakat devlette değil ama araştırmıştık biraz devlette geç çıkıyormuş yani söyledikleri tarihten daha ileri bir tarihte çıkabiliyormuş sonuç 1 ayı bulduğu da oluyormuş şikayet vardı baya geç çıkması ile alakalı
bambitoo_ merveemetn Benim sanırım 3-3.5 haftada falan çıkmıştı sonucum temmuzun başında yaptırmıştım
naranta merveemetn uni hastanesi oldugu icin sonuclar ozele kiyasla cok cok gec cikiyormus 1 ayi bulabiliyormus yaptirabilseydim ben de esogude yaptiracaktim o zaman arastirmistim yakinda sonuclariniz gelir diye dusunuyorum
merveemetn gzmay1 evet ya bu kadar geç olmaz diye düşünmüştüm açıkçası kaç hafta sürdü anlamadım nasıl iş
merveemetn naranta evet ben de bir yerde görmüştüm 7 haftayı bulanlar bile varmış ama bugün öğlen mesaj geldi sonuçlarınız çıkmıştır diye diğer arkadaş gibi tam 3. Haftada çıktı yine iyi geldi bana tam 15 iş günü diyebiliriz
annelik5601 merveemetn hadi hayırlısı canım sende de erkek mi demişlerdi kız mı ilk gördüklerinde doktor
merveemetn annelik5601 12. Haftada gittiğimizde sanki erkek gibi geldi dedi doktor ama kesin konuşmamıştı dün kesin olarak kız dedi ♥️🫠