ARYa143 berill__ oo maşallah az kalmış senin de, yakınmış haftamız 🥰🌸 İlk doğum mu bu normal olacak heralde hareket yaptığına göre🙄😁
berill__ ARYa143 evet ilk bebeğim🐥 normal doğum istiyorum Allahın izniyle inşallah bebeğim şuan baş geliş duruyor elhamdülillah🥹🍒❤️
ARYa143 berill__ görüşe geldik sıra bekliyoruz🤭🥰 sancılar fazlaydı bugün yeni duruldu diyebilirim 🙈🥲💕
berill__ ARYa143 ayyy sizin kaç haftalıktı bir de normal doğum mu olacak 💕💝 miniği sağlıkla büyütün inşallah 🥹:)
ARYa143 berill__ 36+3 üz bugün, çatı muayenesi olduk, ssvd yapcam inşallah 🤭🥲🥰 Çok amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun💕 🌸🤲
berill__ ARYa143 çatı muayenesi ağrılı bir işlem mi korkutuyolar yaa cok ağrılı diye :( ne kadar sürüyor ki ☹️🥹
ARYa143 berill__ zamanında ben de çok korkmuştum 🙈😂 Sadece baskı hissettim kuzucum 0 acı, boşuna korkmuşum dedim, korkma uzun da sürmüyo, çok dikkat etmedim sanırım 1 dk sürmemiştir😊 bu arada ben serklajlıyım ona rağmen acı hissetmedim, hiç kasma rahat ol👍😁
rumeyyurmom Senanur0909 yıkamak çok zormuş yaa çok fazla olduğu için sıkıyor insanı ben bitirdim şükür 😂